Indehaver / Instruktør
Marie Krogager Rasmussen
Beskrivelse

Jeg er indehaver af LB Dans og har danset, uden stop, siden jeg var 3 år gammel. Jeg startede selv som børnedanser, for så at udvikle mig til turneringsdanser, til nu at være eksamineret danselærer og medlem af DDD. 

Jeg underviser på alle voksenholdene, Jazz-Funk, børnehold og Turneringsholdet.

Jeg har et stort fokus på faglighed på mine hold blandet med god trivsel og fællesskab. Mit mål er, at alle skal være glade, når de forlader danseskolen.

LB Dans stammer tilbage 1944, hvor danseskolen blev opstartet i Grenaa. I 1962 overtog de daværende ejere, Bent og Laila, en danseskole i Fredericia som derved blev en del af LB Dans.Igen i 1992 kom der et generationsskifte, og Rikke Bekker overtog danseskolen. I 1995 flyttede danseskolen lokaler til Egehuset på Hans Egedes Vej 6, hvor den har ligget siden. I april 2018 er den seneste ejer af LB Dans trådt til. 

Danseskolen hører stadig hjemme i Egehuset, og hver dag åbner vi dørerne for børn og voksne i håbet om, at alle må få nogle gode og lærerrige oplevelser hos os. Dans er glæde og god motion, og alle os hos LB Dans ønsker hver dag at give vores elever et smil på læben.  

Se hele beskrivelsen
Instruktør
Nanna Karen Bekker
Beskrivelse

Nanna er 25 år, og hun har danset de sidste 23 år. Hun underviser på alle vores hold om tirsdagen.

Nannas hovedområder er hiphop, show og moderne. Nanna har haft hold, og dansere med til DM og til VM hvor hendes hold fik sølv. Nanna er altid opdateret omkring de nyeste stilarter, og hun forsøger at dygtiggøre sig hele tiden, og hun får selv undervisning af nogle af de dygtigste  dansere i verden.

Nannas timer er altid fuld af udfordringer, sjov og en garanti for at få sved på panden.

Se hele beskrivelsen
Julie Graversen
Beskrivelse

Julie er 21 år og ny i vores team her hos LB Dans. Hun skal undervise på vores 2 ballethold. Julie har siden hun kunne gå modtaget undervisning, og hun har været optaget på flere elitehold for ballet. Herigennem har hun danset mange shows og opvisninger gennem sit liv, og fået et godt kendskab til balletten og koreografien heraf. Derudover har Julie også danset sportsdans med en udenlandsk partner.

Julie er lige kommet hjem efter 3 måneders rejse rundt i verden, og vi glæder os så meget til at byde hende velkommen i vores team.

Se hele beskrivelsen
Julie Lindsted Kristensen
Beskrivelse
Julie Kristensen er 19 år og underviser i Disco Dance og MGP-dans om mandagen.  
Hun har danset i 13 år, og er endnu selv aktiv danser indenfor Disco Dance.
På Julies hold er der plads til alle ambitionsniveauer, og hun møder altid eleverne med et dejligt smil.
Da Julie stadig selv danser turneringer, kan hun tage det bedste med fra turneringsverdenen og give det videre til sine hold. Julie deltager desuden i forskellige workshops rundt omkring i landet. 
Julie er altid med på sjov og ballede og er fantastisk til at få sine børnedansere med i timerne og få aktiveret dem alle.
 
Se hele beskrivelsen


LB Dans - Kommende arrangementer


Se kalender

LB Dans - Events

LB Dans v/Marie Krogager - Hans Egedes Vej 6 - 7000 Fredericia - Tlf. 42569728