Gi’ dit barn et forspring

Mor-/far-/barndans

Der er fuld fart over feltet når dette hold slår sig løs. Holdet er for alle børn i alderen 1-3 år samt en forælder. Alle børn har rytme, og alle børn kan lære at danse! Kom og få 30 minutters samvær med dit barn, mens I tager på en motorisk udviklingsrejse. Holdet skal ses som en introduktion til dans gennem leg og sang, som børnene kender fra bl.a. tv’et, vuggestuen eller dagplejen. Vi bruger også legetøj som bolde, tørklæder og små musikinstrumenter i undervisningen.

Børnehavebørn

Skal vi være trolde i dag? Eller måske flyve rundt som flyvemaskiner? Børnenes kreativitet er i fokus, når der danses børnedans til både nyere og gamle børnesange. Der danses til børnenes favoritter fra tv-serier såsom “Lille nørd”, “Onkel Reje”, ”Ramasjang Mysteriet” og ”Motormille”.
Styrk dit barns motorik og giv dem et forspring, ved at sende dem til børnedans hos LB-Dans.

     
      

Børnedans/MGP-Fest (0.-3. klasse)

Her vil dit barn begynde at lærer de forskellige stilarter vi tilbyder hos LB Dans. Vi danser til kendt og sjov musik og lærer en masse nye danse til de mest kendte børnehits og selvfølgelig til de fedeste MGP-sange. Undervisningen foregår i børnehøjde på en sjov og legende indlæringsmåde. Børnedans/MGP-Fest handler om sjov, motion og god musik. Dit barn vil lærer at samarbejde med en partner, men også danse individuelt og selvstændigt.
Holdene undervises af Marie, som er uddannet danselærer ved De Danske Danseskoler og har speciale i bl.a. børnedanse. Marie sætter en stor dyd i at være faglig og professionel samt at skabe et sundt og trygt miljø for børnene at lære og udvikle sig i.

Vild Med Dans – For Børn (fra 3. klasse)

Lær at danse som de gør i Tv. Vi underviser i de klassiske Standard- og Latindanse. Både med partner og solo hvilket giver eleven gode ever i samarbejde såvel som selvstændig kunnen. Når trinene er lært, øver vi både holdning og teknik. Det hele bliver krydrer med et par sjove danse. Standard- og Latindans kræver koncentration, vedholdenhed og styrke. 

2. Børnehavebørn 3-4 år (vejledende alder)onsdag kl. 16.15 - 17.00
3. Kreativ Dans 5-6 år torsdag kl. 16.15-17.00
4. Dance Mix/MGP-Festonsdag kl. 17.00-17.45
5. Vild Med Dans - For børn (fra 3. klasse)mandag kl. 16.15-17.00

Timeld dig til et hold

Tilmeld dig her:

Der er begrænsede pladser på vores hold, så tilmeld dig allerede i dag.

Ved tilmelding bekræfter du, at du har læst og accepterer LB Dans’ priser og betingelser.

Vi anbefaler derfor at du hurtigst får dig tilmeldt ved at bruge tilmeldingsformularen.
Vi glæder os til at se Jer alle sammen.
Ønskes der en prøvelektion inden endelig tilmelding skal dette oplyses i kommentarfeltet. 

LB DANS ApS v/Marie Krogager
Medlem af DDD – World Dance Program
Hans Egedes vej 6, 7000 Fredericia

Tlf: 42 56 97 28

Mail: lbdans.fredericia@gmail.com