Børnedans

 

Gi' dit barn et forspring

Mor-/far-/barndans

Der er fuld fart over feltet når dette hold slår sig løs. Holdet er for alle børn i alderen 1-3 år samt en forælder. Alle børn har rytme, og alle børn kan lære at danse! Kom og få 30 minutters samvær med dit barn, mens I tager på en motorisk udviklingsrejse. Holdet skal ses som en introduktion til dans gennem leg og sang, som børnene kender fra bl.a. tv'et, vuggestuen eller dagplejen. Vi bruger også legetøj som bolde, tørklæder og små musikinstrumenter i undervisningen. 

Børnehavebørn

Skal vi være trolde i dag? Eller måske flyve rundt som flyvemaskiner? Børnenes kreativitet er i fokus, når der danses børnedans til både nyere og gamle børnesange. Der danses til børnenes favoritter fra tv-serier såsom "Lille nørd", "Onkel Reje", ”Ramasjang Mysteriet” og ”Motormille”. 
Styrk dit barns motorik og giv dem et forspring, ved at sende dem til børnedans hos LB-Dans. 

MGP/Vild Med Dans (0.-3. klasse)

Her lærer dit barn alle de mest kendte danse fra Vild Med Dans og en masse nye danse til de mest kendte børnehits og selvfølgelig til de fedeste MGP-sange.Undervisningen foregår i børnehøjde på en sjov og legende indlæringsmåde. MGP/Vild Med Dans handler om sjov, motion og god musik. Dit barn vil lærer at samarbejde med en partner, men også danse individuelt og selvstændigt.

Holdene undervises af Marie, som er uddannet danselærer ved De Danske Danseskoler og har speciale i bl.a. børnedanse. Marie sætter en stor dyd i at være faglig og professionel samt at skabe et sundt og trygt miljø for børnene at lære og udvikle sig i.

 
 
                                   
 
 

Priserne inklusiv Koda/Gramex afgifter.

Der ydes 10 % i søskenderabat/familerabat og ved deltagelse på flere hold. Første hold er altid til fuld pris.

Tlf: 42 56 97 28

 
 
GemGem GemGem


LB Dans - Kommende arrangementer


Se kalender

LB Dans - Events

LB Dans v/Marie Krogager - Hans Egedes Vej 6 - 7000 Fredericia - Tlf. 42569728