Marie

Marie K. Hedemand

Indehaver og instruktør

Jeg er indehaver af LB Dans og har danset, uden stop, siden jeg var 3 år gammel. Jeg startede selv som børnedanser, for så at udvikle mig til turneringsdanser, til nu at være eksamineret danselærer og medlem af DDD.  
 

Jeg er indehaver af LB Dans og har danset, uden stop, siden jeg var 3 år gammel. Jeg startede selv som børnedanser, for så at udvikle mig til turneringsdanser, til nu at være eksamineret danselærer og medlem af DDD. 

Jeg underviser på alle voksenholdene, børnehold samt på alle SHiNE Dance FITNESS™ hold.

Jeg har et stort fokus på faglighed på mine hold blandet med god trivsel og fællesskab. Det skal være rart og behageligt at have sin gang på danseskolen. Mit mål er, at alle skal være glade, når de forlader danseskolen.

LB Dans stammer tilbage 1944, hvor danseskolen blev opstartet i Grenaa. I 1962 overtog de daværende ejere, Bent og Laila, en danseskole i Fredericia, som derved blev en del af LB Dans. Igen i 1992 kom der et generationsskifte, og Rikke Bekker overtog danseskolen. I 1995 flyttede danseskolen lokaler til Egehuset på Hans Egedes Vej 6, hvor den har ligget siden. I april 2018 er den seneste ejer af LB Dans trådt til. 

Danseskolen hører stadig hjemme i Egehuset, og hver dag åbner vi dørene for børn og voksne i håbet om, at alle må få nogle gode og lærerige oplevelser hos os. Dans er glæde og god motion, og alle os hos LB Dans ønsker hver dag at give vores elever et smil på læben.  

Læs mere
113A1491

Nanna Karen Bekker

Instruktør

Nanna er 28 år, og hun har danset de sidste 26 år. Hun underviser på alle vores hold om tirsdagen. Nannas hovedområder er hiphop og show. Nanna har haft hold, og dansere med til DM og til VM hvor hendes hold fik sølv.  
 

Nanna er 28 år, og hun har danset de sidste 26 år. Hun er at finde på danseskolen om tirsdagen, hvor hun underviser på alle vores hold med Hip hop/Urban Style, Girly Style, Voksen Hip hop og Hip hop turneringsholdet.

Nannas hovedområder er hiphop og show. Nanna har haft hold, og dansere med til DM og til VM hvor hendes hold fik senest fik sølv. Senest skal 2 af Nannas dansere med til EM i 2022.

Nanna er altid opdateret omkring de nyeste stilarter og trends, og hun forsøger at dygtiggøre sig hele tiden.

Nannas timer er altid fuld af udfordringer, sjov og en garanti for at få sved på panden.

Læs mere
Lykke

Lykke Nissen

Instruktør

Lykke er det nyeste skud på stammen over vores instruktører. Hun er 19 år og danser selv på det højeste internationale plan. Hun er udtaget til EM og VM i Hip hop i år 2022. Lykke vil underviser på Hip Hop 3.-6. klasse og assisterer Nanna på de øvrige hold om tirsdagen.  
 

Lykke, er vores nye, dygtige instruktør på vores Hip hop 3.-6. klasses hold. Hun er rolig og behagelig at være sammen med, og hun har i flere år assisteret på alle vores Hip hop hold, hvor hun har været populær både blandt elever og forældre. 

Lykke skal deltage i EM både i Hip hop Solo og Hip hop Duo i 2022. 

Læs mere
Julie

Julie L. Kristensen

Instruktør

Julie Kristensen er 23 år og underviser i Disco Dance om mandagen og tirsdagen. Hun har danset i 17 år, og deltager i dette års VM i Disco Dance. På Julies hold er der plads til alle ambitionsniveauer, og hun møder altid eleverne med et dejligt smil.

Julie er 23 år og underviser i Disco Dance of Spring og Teknik om mandagen.
Hun har danset i 17 år, og har lige afsluttet et spændende højskoleophold, hvor hun har fået en masse gode redskaber med i bagagen.
På Julies hold er der plads til alle ambitionsniveauer, og hun møder altid eleverne med et dejligt smil.
Julie er en passioneret underviser, som brænder for Disco Dance og er altid med på sjov og ballade. Hun er fantastisk til at få sine børnedansere med i timerne og få aktiveret dem alle.

Læs mere