IMG_2677-scaled

Marie K. Hedemand

Indehaver og instruktør

Jeg er indehaver af LB Dans og har danset, uden stop, siden jeg var 3 år gammel. Jeg startede selv som børnedanser, for så at udvikle mig til turneringsdanser, til nu at være eksamineret danselærer og medlem af DDD.  
 

Jeg er indehaver af LB Dans og har danset, uden stop, siden jeg var 3 år gammel. Jeg startede selv som børnedanser, for så at udvikle mig til turneringsdanser, til nu at være eksamineret danselærer og medlem af DDD.

Jeg underviser på alle voksenholdene, børnehold og SHiNE DANCE FITNESS™ og Latin Rhythms.

Jeg har et stort fokus på faglighed på mine hold blandet med god trivsel og fællesskab. Mit mål er, at alle skal være glade, når de forlader danseskolen.

LB Dans stammer tilbage 1944, hvor danseskolen blev opstartet i Grenaa. I 1962 overtog de daværende ejere, Bent og Laila, en danseskole i Fredericia som derved blev en del af LB Dans.Igen i 1992 kom der et generationsskifte, og Rikke Bekker overtog danseskolen. I 1995 flyttede danseskolen lokaler til Egehuset på Hans Egedes Vej 6, hvor den har ligget siden. I april 2018 er den seneste ejer af LB Dans trådt til.

Danseskolen hører stadig hjemme i Egehuset, og hver dag åbner vi dørene for børn og voksne i håbet om, at alle må få nogle gode og lærerrige oplevelser hos os. Dans er glæde og god motion, og alle os hos LB Dans ønsker hver dag at give vores elever et smil på læben.

Læs mere
IMG_2654-scaled

Nanna Karen Bekker

Instruktør

Nanna er 27 år, og hun har danset de sidste 25 år. Hun underviser på alle vores hold om tirsdagen. Nannas hovedområder er hiphop, show og moderne. Nanna har haft hold, og dansere med til DM og til VM hvor hendes hold fik sølv.  
 

Nanna er 27 år, og hun har danset de sidste 25 år. Hun underviser på alle vores hold om tirsdagen.

Nannas hovedområder er hiphop og show. Nanna har haft hold, og dansere med til DM og til VM hvor hendes hold fik sølv. Nanna er altid opdateret omkring de nyeste stilarter, og hun forsøger at dygtiggøre sig hele tiden, og hun får selv undervisning af nogle af de dygtigste dansere i verden.

Nannas timer er altid fuld af udfordringer, sjov og en garanti for at få sved på panden.

Læs mere
Julie

Julie L. Kristensen

Instruktør

Julie Kristensen er 21 år og underviser i Disco Dance om mandagen. Hun har danset i 15 år, og er endnu selv aktiv danser indenfor Disco Dance. På Julies hold er der plads til alle ambitionsniveauer, og hun møder altid eleverne med et dejligt smil.

Julie Kristensen er 21 år og underviser i Disco Dance om mandagen.
Hun har danset i 15 år, og er endnu selv aktiv danser indenfor Disco Dance.
På Julies hold er der plads til alle ambitionsniveauer, og hun møder altid eleverne med et dejligt smil.
Da Julie stadig selv danser turneringer, kan hun tage det bedste med fra turneringsverdenen og give det videre til sine hold. Julie deltager desuden i forskellige workshops rundt omkring i landet.
Julie er altid med på sjov og ballede og er fantastisk til at få sine børnedansere med i timerne og få aktiveret dem alle.

Læs mere
Rosalina

Rosalina Creme Peña

Instruktør

Rosalia er 30 år og er uddannet Professionel danser fra Cubas National Kunst Skole indenfor blandt andet de moderne teknikker og klassisk ballet. Rosalia vil undervise på vores hold med klassisk ballet samt moderne dans.

Rosalia er 30 år og er uddannet Professionel danser fra Cubas National Kunst Skole inden for bl.a. de moderne teknikker og klassisk ballet.
Hun har siden 2010 arbejdet som danser og koreograf i Danmark, og hun har derfor mange års erfaring med dans såvel som undervisning.
Hun prioriterer tryghed for sine elever samt undervisning af høj kvalitet. Hun er interesseret i at skabe et læringsmiljø, hvor niveau og elevens evner går op i en højere enhed.
Rosalia vil undervise på vores hold med klassisk ballet samt moderne dans.

Læs mere